web maker

ОПУШТЕТЕ СЕ И ДОЗВОЛЕТЕ НИЕ ДА СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ВАШАТА ФИНАНСИСКА АДМИНИСТРАЦИЈА

СМЕТКОВОДСТВОДАНОЧЕН КОНСАЛТИНГ • АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ • ЕДУКАЦИЈА

 

Совет од искусен сметководител ќе Ви помогне да го водите Вашиот бизнис без грижа околу исполнување на законската регулатива. Кога имате потреба од стручен совет и мислење, обратете се кај нас во БЕТ КОНСАЛТИНГ за помош.

На нашите клиенти можеме да им асистираме : 
- за прашања од областа на сметководствената практика,
- подготовка на даноци,
- пресметка на плати,
- административни услуги
- управување со финансиите.
Задоволството на клиентите ни е секогаш на прво место. Секогаш проактивно размислуваме како да Ви помогнеме да го подобрите работењето.

ЗНАЕЊЕ И СТРУЧНОСТ

Ги имаме потребните вештини и знаење да го решиме секој даночен проблем кој би можеле да го имате. Нашиот тим е составен од лиценцирани сметководители со долгогодишно искуство

ПАРТНЕР ОД ДОВЕРБА

Ќе добиете партнер од доверба, кој ќе го прати развојот на Вашиот бизнис, ќе ги разбере потребите и предизвиците со кои се соочувате

ЕКСПЕРТИЗА

Нашата референтна листа опфаќа дејности од областа на трговијата на големо и мало,  ИТ услугите, градежништво, реосигурување, непрофитни организации, здравствени услуги, продукција, производство и други услужни дејност

Адреса

Божидар Аџија бр.3-20
Кисела Вода
1000 Скопје

Контакти

Email: kontakt@bet.com.mk Phone: +389 75 475 900